Linkbuilding Tips

Gratis tips voor een goede start.

Doe hier een
GRATIS SEO scan
en ontdek hoe u uw
business kan verbeteren!

GRATIS SEO scan

Doe hieronder een GRATIS SEO scan en ontdek hoe u uw business kan verbeteren!

Waarom u kiest voor de Online Linkbuilding Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Wij verhogen uw conversie

Op maat gemaakte landingspagina’s

Landings pagina’s om uw sales te verhogen

Google PageSpeed score tot 99

Een website die snel laadt voor uw bezoekers.

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft

Een logische opbouw van uw website.

Linkbuilding tips

Online Linkbuilding Specialist helpt u graag met groeien en dus geven wij u graag linkbuilding tips. Want het doel van linkbuilding is natuurlijk om meer autoriteit voor uw website te krijgen en op deze manier hoger in Google te komen. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Wij helpen u graag een handje en geven u daarom enkele nuttige SEO linkbuilding tips.

Tip 1. Zorg voor relevante links

Dit is misschien wel direct de belangrijkste tip voor linkbuilding die wij kunnen geven: zorg dat de links relevant zijn.
Maar wat bedoelen wij hier mee? Wanneer uw een website over fietsen heeft, dan moet u op zoek gaan naar backlinks die ook over fietsen gaan. Deze links zijn voor u waardevoller dan backlinks die over bijvoorbeeld Spanje gaan. Zorg dus dat de backlinks zoveel mogelijk aansluiten op het onderwerp van uw website.

Tip 2. Anchortext

De anchortext is een belangrijk onderdeel voor linkbuilding en dit onderwerp kan dus niet gemist worden als we tips voor linkbuilding geven.

De anchortext is de tekst die aangeeft naar welke pagina er gelinkt wordt, het is de tekst van de link. Belangrijk aan een anchortext is de link opvalt. Vaak wordt dit gedaan door het een andere kleur te geven of te onderstrepen. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat de link en de tekst klikbaar is. Controleer dit en zorg dat de link ook werkt. Dit voorkomt fouten binnen het linkbuildingsysteem.

Tip 3. Voer een concurrentieanalyse uit

Beter goed gejat dan slecht bedacht. Door te onderzoeken welke links en zoekwoorden de concurrent gebruikt weet u wat voor hun werkt. Deze gegevens kunt u ook voor uw website gebruiken. Nu moet natuurlijk niet alles direct over genomen, wees wel kritisch. Toch kan er inspiratie op worden gedaan en dit kan goed bijdragen aan de SEO linkbuilding.

Dit is een manier die zich al vaak heeft bewezen en dus kan deze niet ontbreken in onze linkbuilding tips.

Tip 4. Gebruik uw netwerk

Een eenvoudige manier om aan uw linkbuilding te werken, is het eigen netwerk inzetten. Overleg met partners om de websites met elkaar te linken. Op deze manier is het gemakkelijk om de autoriteit te verhogen. Beide partijen hebben hier voordeel van en dus is het een goede manier om uw linkbuilding uit te breiden. Een actie die weinig tijd kost en vaak wel effectief is. Een zeer bruikbare tip voor linkbuilding.

Tip 5. Blijf monitoren en bijsturen

Om uw SEO en linkbuilding optimaal te houden, is het altijd goed om te blijven meten en bij te sturen. Er zijn diverse programma’s waarbij de linkbuilding binnen uw website gemeten kan worden. Door dit bij te houden weet u precies welke links effectief zijn en welke niet. Kijk vooral naar de trust flow en citation flow en de verhouding tussen de links. Dit is misschien wel de belangrijkste seo linkbuilding tip.

Nog enkele snel toepasbare SEO linkbuilding tips

Zodat u snel aan de slag kan om uw linkbuilding te verbeteren zonder direct een analyse uit te voeren, u partners moet benaderen of te monitoren, zijn hier nog een aantal snelle linkbuilding tips.

– Deel uw content op social media. Dit zorgt voor meer interactie en links naar uw pagina.
– Schrijf of plaats blogs op websites die bekend zijn binnen uw branche.
– Verspreid uw links over de pagina en website heen. Gooi niet alles op één hoop.

Met deze linkbuilding tips heeft u een goede basis om aan uw linkbuilding strategie te werken. Deze tips dragen bij aan een betere SEO en helpen uw website hoger te komen in de Google ranking en dus gaat u meer uit uw website halen. Vindt u dit allemaal toepassen te veel werk? Kies dan voor linkbuilding uitbesteden aan Online Linkbuilding Specialist. Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een echte specialist.

Contactinformatie

Doe de SEO scan

Doe de GRATIS SEO scan en ontdek hoe u uw business kan verbeteren!

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 – 18:00

za & zo: 12:00 – 16:00

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.