Linkbuilding strategie

Met een linkbuilding strategie gaat u voor een gedegen werkwijze.
Verhoog conversie met linkbuilding
Service formulier

Zoekwoord onderzoek

Communicatie

Concurrentie analyse

Website optimalisatie

Linkbuilding

Puzzelstukjes op de juiste plek

Analytics

Linkbuilding strategie

Home » Linkbuilding strategie

Aan de hand van een goede linkbuilding strategie kunt u het maximale halen uit inkomende links. Linkbuilding wordt veel besproken in de zoekmachine optimalisatie branche, maar er weinig goede informatie te vinden over de juiste strategie. Bij Online Linkbuilding Specialist hebben we een linkbuilding strategie ontwikkeld die we gebruiken voor onze eigen websites en klanten. Deze strategie en campagnes zijn ontwikkeld en gebaseerd op hoe grote merken het al jaren doen, welke dus al jaren scoren in Google. Er zijn diverse websites die al vele jaren iedere Google update overleven en hoog blijven staan in de posities. Meer weten over hoe wij u kunnen helpen met een linkbuilding strategie? Lees dan verder.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Wat is een linkbuilding strategie?

Een linkbuilding strategie zorgt voor een gerichte werkwijze als het gaat om linkbuilding. Het is belangrijk om goede links te krijgen omdat dit voor Google tekens zijn van de betrouwbaarheid van uw website. Deze betrouwbaarheid zorgt er weer voor dat Google uw website hoger zal plaatsen in de rankings. Een goede linkbuilding campagne als onderdeel van de strategie is belangrijk omdat Google niet zomaar gefopt kan worden. Waar u vroeger nog wegkwam met het kopen van een grote hoeveelheid backlinks vanuit Azië, merkt Google dit nu op als spam en dat wilt u natuurlijk niet op uw website. Daarnaast zorgt een linkbuilding strategie met de juiste linkbuilding campagnes dat u zo efficiënt mogelijk omgaat met iedere link die uw website ontvangt.

Linkbuilding anno 2020 en 2021

Linkbuilding in 2020 en straks ook 2021 is een stuk lastiger geworden dan een aantal jaar geleden zoals we zojuist al aangaven. De linkbuilding strategie en campagnes moeten dan ook gaan om het binnen halen van kwalitatieve links naar uw website. Hiermee laat u aan Google zien dat uw website het waard is om vertoont te worden. Ondanks dat er vele miljoenen websites online staan, is het wellicht makkelijk om een link te krijgen, maar het gaat om het verkrijgen van de juiste link. En hier komt een gedegen linkbuilding strategie van een linkbuilding expert om de hoek kijken. Een specialist die al jaren bezig is met linkbuilding en zoekmachine optimalisatie weet hoe hij de juiste links kan vinden en verkrijgen. Het kan dus verstandig zijn om uw linkbuilding te laten doen door een professioneel bureau zoals Online Linkbuilding Specialist. Linkbuilding in 2020 en 2021 gaat vooral om het zoeken naar links die echt van waarde zijn waardoor deze op een effectieve manier bijdragen aan de autoriteit van uw website(s).

Meer informatie?

Ziet u na het lezen over de linkbuilding strategie door de bomen het bos niet meer en wilt u dat een expert de strategie met bijbehorende linkbuilding campagnes voor u uitzet? Neem dan contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.