Over ons

in een notendop
cubes

Wie zijn wij?

Als men aan marketing denkt, denkt men aan het behalen van resultaten. Dit past bij wat ons online marketing bureau voor ogen heeft: resultaten behalen via het web. Met een team van ervaren lieden in verschillende disciplines en behulpzame nieuwkomers wordt een passende strategie opgezet waardoor u op de lange termijn resultaat behaalt. Internet marketing is een voortdurend proces waar continu het roer bijgesteld moet worden. Onze SEO specialisten zijn dan ook constant bezig met uw case om het beoogde online rendement te genereren.

Hoe het begon

Er zijn verschillende cases om u te tonen, maar om een voorbeeld te geven om de kracht van het internet aan te tonen kunnen we met ons bedrijf beginnen. Het verhaal is een typische cliché: we begonnen op een zolderkamer en zijn in enkele jaren gegroeid tot een volwaardige medespeler in de online marketing wereld.

Ons internet marketing bureau is dus niet begonnen als een organisatie. We zijn gestart als concept op een zolderkamer in Oegstgeest. Ons allereerste concept was http://www.een-website-laten-maken.com dat we als basis gebruikte om op precies dit zoekwoord te scoren in de Google zoekmachine. Eenmaal gelukt, hebben we dit concept verder uitgewerkt en hebben we SAM IT Services bij de KvK aangemeld als een volgende stap.

De toekomst en nu

Wilt u direct de linkbuilding van uw bedrijf uitbesteden aan een professioneel bureau met louter experts? Dan zij wij uw specialist! In samenwerking worden mogelijkheden in kaart gebracht, waarna op basis van een gedegen analyse een dito plan wordt uitgewerkt. Hierdoor zal u eindelijk kunnen concurreren met de grootste partijen uit uw branche. Meer weten over de linkbuilding aanpak van ons bedrijf? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

 

Contactinformatie

Doe de SEO scan

Doe de GRATIS SEO scan en ontdek hoe u uw business kan verbeteren!

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 – 18:00

za & zo: 12:00 – 16:00

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.