SEO Scan

SEO scan door SEO specialist van Online Linkbuilding Specialist.
Verhoog conversie met linkbuilding
Service formulier

Zoekwoord onderzoek

Communicatie

Concurrentie analyse

Website optimalisatie

Linkbuilding

Puzzelstukjes op de juiste plek

Analytics

SEO Scan

Home » SEO Scan

Bent u druk bezig om de autoriteit van uw website uit te breiden, om zodoende beter te scoren in de organische zoekresultaten van Google? Gaat het echter niet zoals het moet en wilt u weten hoe uw linkbuildingprofiel er op dit moment voor staat? Wij helpen u verder door middel van onze SEO scan. Laat de URL van uw website en uw gegevens achter, en wij zullen uw website geheel vrijblijvend aan een uitgebreide scan onderwerpen.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Hoe ziet de scan eruit?

Online Linkbuilding Specialist doet haar naam eer aan; onze scan is puur en alleen gericht op linkbuilding en de autoriteit van uw website. Wij analyseren uw website op enkele cruciale punten:

  • Autoriteit homepagina (Geanalyseerd vanuit diverse tools)
  • Autoriteit gehele domein (Geanalyseerd vanuit diverse tools)
  • Analyse soort links
  • Analyse verhouding follow/nofollow
  • Analyse anchortekstprofiel
  • Concurrentieanalyse

Autoriteit

Autoriteit is het beste middel om de linkwaarde van een website te bepalen. Wij halen uw website door diverse tools, zoals Majestic en Ahrefs, om zodoende een goed beeld te krijgen van de autoriteit van uw website.

Linkverdeling

Behalve naar pure autoriteit kijken we ook naar welk soort links naar uw website verwijzen. Op basis van deze analyse brengen we een advies uit op welke links u zich meer moet gaan richten.

Anchortekstprofiel

Het is niet alleen belangrijk wie er naar u verwijzen, het is ook belangrijk hoe er naar u verwezen wordt. Daarom wordt er een uitgebreide analyse gemaakt van uw anchortekstprofiel, uitgedrukt in een wordcloud, van waaruit ook een gericht advies wordt uitgebracht.

Concurrentie

Autoriteit is een relatief begrip. Er is geen zekerheid dat u met een trust flow van 30 op nummer 1 in Google staat. Daarom analyseren we de bovenste partijen in uw branche en maken we een schatting van wat er voor nodig is om uzelf tussen deze partijen te begeven.

Gezamenlijk zetten we een uitgebreide strategie uit, op basis van een gedegen analyse. Hiermee boekt u resultaat op de lange termijn, waarmee u de echte topposities bereikt. Meer weten over een samenwerking met ons linkbuilding bedrijf, of direct een specialist spreken? Neem contact op!

Meer informatie?