Interne linkbuilding

Optimaliseer de website architectuur met interne linkbuilding.
Verhoog conversie met linkbuilding
Service formulier

Zoekwoord onderzoek

Communicatie

Concurrentie analyse

Website optimalisatie

Linkbuilding

Puzzelstukjes op de juiste plek

Analytics

Interne linkbuilding

Home » Interne linkbuilding

Wanneer men het heeft over linkbuilding, vergeet men het vaak over interne linkbuilding te hebben. Men doet er alles aan om de autoriteit van hun website of webshop te versterken, maar vergeet wat er moet gebeuren wanneer deze ‘linkjuice’ op de website binnenkomt. Online Linkbuilding Specialist doet hier wat aan door ook de website architectuur te optimaliseren, voor een optimale verdeling van de autoriteit.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Het waterreservoir

Om een goed beeld te krijgen van hoe interne linkbuilding werkt, willen we graag het voorbeeld van het waterreservoir aanhalen. Elke pagina op een website is een klein waterreservoir, waar door middel van externe links water in stroomt. Hoe beter en betrouwbaarder de link is, hoe meer het waterreservoir gevuld raakt. De interne links zijn de waterleidingen die het water naar de andere reservoirs laat stromen. Hoe meer waterleidingen er naar een pagina stromen, hoe meer water deze pagina ontvangt. Door een goede interne structuur zorg je er dan ook voor dat je niet op elke losse pagina linkbuilding hoeft te doen, maar dat Google een goed beeld krijgt van de interne hiërarchie van de pagina’s.

Themaverdeling

Behalve de pure verdeling van autoriteit houdt Online Linkbuilding Specialist ook rekening met de verschillende thema’s van pagina’s. Google moet onderscheid tussen de verschillende onderwerpen kunnen maken om deze beter te kunnen indexeren.

Anchorteksten

Net als bij externe links zijn anchorteksten van levensbelang bij interne links. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat je wordt genoemd, maar ook hoe je wordt genoemd. Door rekening te houden met anchorteksten geeft ons linkbuilding bureau een extra boost aan de relevantie van pagina’s, waardoor Google deze makkelijker indexeert.

Meer weten?

Interne linkbuilding en het uitzetten van een ‘nette’ website architectuur blijft een lastig fenomeen. Wenst u hulp te ontvangen bij het ontwerpen van deze structuur? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Meer informatie?