Interne linkbuilding2019-05-28T10:00:48+00:00

Interne linkbuilding

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Interne linkbuilding

Wanneer men het heeft over linkbuilding, vergeet men het vaak over interne linkbuilding te hebben. Men doet er alles aan om de autoriteit van hun website of webshop te versterken, maar vergeet wat er moet gebeuren wanneer deze ‘linkjuice’ op de website binnenkomt. Online Linkbuilding Specialist doet hier wat aan door ook de website architectuur te optimaliseren, voor een optimale verdeling van de autoriteit.

Het waterreservoir

Om een goed beeld te krijgen van hoe interne linkbuilding werkt, willen we graag het voorbeeld van het waterreservoir aanhalen. Elke pagina op een website is een klein waterreservoir, waar door middel van externe links water in stroomt. Hoe beter en betrouwbaarder de link is, hoe meer het waterreservoir gevuld raakt. De interne links zijn de waterleidingen die het water naar de andere reservoirs laat stromen. Hoe meer waterleidingen er naar een pagina stromen, hoe meer water deze pagina ontvangt. Door een goede interne structuur zorg je er dan ook voor dat je niet op elke losse pagina linkbuilding hoeft te doen, maar dat Google een goed beeld krijgt van de interne hiërarchie van de pagina’s.

Themaverdeling

Behalve de pure verdeling van autoriteit houdt Online Linkbuilding Specialist ook rekening met de verschillende thema’s van pagina’s. Google moet onderscheid tussen de verschillende onderwerpen kunnen maken om deze beter te kunnen indexeren.

Anchorteksten

Net als bij externe links zijn anchorteksten van levensbelang bij interne links. Het is namelijk niet alleen belangrijk dat je wordt genoemd, maar ook hoe je wordt genoemd. Door rekening te houden met anchorteksten geeft ons linkbuilding bureau een extra boost aan de relevantie van pagina’s, waardoor Google deze makkelijker indexeert.

Meer weten?

Interne linkbuilding en het uitzetten van een ‘nette’ website architectuur blijft een lastig fenomeen. Wenst u hulp te ontvangen bij het ontwerpen van deze structuur? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Waarom u kiest voor de Linkbuilding Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?