Autoriteit

Verhoog de autoriteit van uw website.

Doe hier een
GRATIS SEO scan
en ontdek hoe u uw
business kan verbeteren!

GRATIS SEO scan

Doe hieronder een GRATIS SEO scan en ontdek hoe u uw business kan verbeteren!

Waarom u kiest voor de Online Linkbuilding Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Wij verhogen uw conversie

Op maat gemaakte landingspagina’s

Landings pagina’s om uw sales te verhogen

Google PageSpeed score tot 99

Een website die snel laadt voor uw bezoekers.

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft

Een logische opbouw van uw website.

Autoriteit

Autoriteit is één van de belangrijkste fenomenen binnen linkbuilding, en zoekmachine optimalisatie in het algemeen. Met een grote autoriteit heeft u voldoende vuurkracht om de online concurrentie met de grootste partijen uit uw branche aan te gaan. Dit is een natuurlijk proces, waarbij u aantoont dat u een specialist bent in uw vakgebied doordat autoritaire partijen binnen uw branche naar u verwijzen. Maar Online Linkbuilding Specialist zou geen specialist zijn als we dit proces niet een beetje konden beïnvloeden!

Relevantie

De belangrijkste stap binnen het creëren van autoriteit voor een website of webshop is het vergaren van relevante, krachtige links. Ons linkbuilding bureau gaat op zoek naar relevante websites, bedrijven en partijen die overeenkomsten hebben met hetgeen u biedt, waarna deze partijen worden benaderd voor een mogelijke samenwerking. Hierdoor wordt voldoende relevante autoriteit binnen Google worden gegenereerd en zal Google ervan overtuigd raken dat u een specialist bent binnen uw vakgebied.

Aantallen

Nog steeds zijn aantallen van belang binnen linkbuilding. Dit betekent niet dat uw website of webshop blind wordt aangemeld op startpagina’s, maar er moeten wel voldoende links worden gegenereerd. Er moet genoeg variatie in deze links zitten (directories, artikelen/blogs/persberichten, bedrijvenpagina’s en overige websites) maar het is vooral belangrijk dat deze links vanaf verschillende plekken afkomstig zijn. Dit is niet alleen een unieke URL, maar ook een uniek domein en het liefst ook een uniek IP-adres of zelfs een uniek subnet. In de loop der jaren hebben wij een groot genoeg netwerk opgebouwd om aan deze verschillende plekken te kunnen komen.

Anchorteksten

Tot slot is het niet alleen belangrijk wie er naar u verwijzen, maar ook hoe er naar u verwezen wordt. Het is niet genoeg om alleen autoriteit op te bouwen; er moet relevante autoriteit worden opgebouwd voor uw website of webshop. Online Linkbuilding Specialist richt zich daarom ook op het beïnvloeden van het anchortekstprofiel. Er wordt autoriteit opgebouwd door uw bedrijfsnaam te versterken, maar ook door de anchorteksten in lijn te laten staan met de content op de website.

Meer weten?

Wenst u meer te weten te komen over linkbuilding en het bouwen van autoriteit voor uw website of webshop? Wij vertellen u er graag meer over. Neemt u daarom vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden met een specialist!

Contactinformatie

Doe de SEO scan

Doe de GRATIS SEO scan en ontdek hoe u uw business kan verbeteren!

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 – 18:00

za & zo: 12:00 – 16:00

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.