Linkbuilding scan

Kom erachter wat uw linkprofiel is.

Doe hier een
GRATIS SEO scan
en ontdek hoe u uw
business kan verbeteren!

GRATIS SEO scan

Doe hieronder een GRATIS SEO scan en ontdek hoe u uw business kan verbeteren!

Waarom u kiest voor de Online Linkbuilding Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Wij verhogen uw conversie

Op maat gemaakte landingspagina’s

Landings pagina’s om uw sales te verhogen

Google PageSpeed score tot 99

Een website die snel laadt voor uw bezoekers.

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft

Een logische opbouw van uw website.

Ontdek en versterk uw linkprofiel met de linkbuilding scan van
Online Linkbuilding Specialist!

Zou je graag de volgende stap willen maken op het gebied van linkbuilding? Krijg door middel van een professionele linkbuilding scan van de experts van Online Linkbuilding Specialist een duidelijk inkijk op jouw huidige linkprofiel. Wij zijn dag in dag uit bezig met het onder de loep nemen van de linkbuilding- strategieën, structuren en profielen van onze klanten. Onze professionals maken op basis van jouw linkprofiel en doelstellingen een volledige linkbuilding scan voorzien van een vrijblijvend advies. Zo weet je precies waar de mogelijkheden voor jouw bedrijven liggen en hoe je jouw linkbuilding naar het volgende niveau kunt tillen!

Wat is een linkbuilding scan?

Om in te kunnen zien wat een linkbuilding scan voor jouw bedrijf kan betekenen is het eerst van belang om te begrijpen wat linkbuilding en een linkbuilding scan inhouden. Dus wat is linkbuilding? Linkbuilding is één van de oudste en belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie, kortweg SEO. Met behulp van linkbuilding kunnen websites een hoge domein autoriteit opbouwen. Dit is zeer belangrijk om waardering op te bouwen bij Google. Het uiteindelijke doel van linkbuilding is om de topposities in de resultaten pagina’s van de zoekmachine te veroveren.

Onze experts weten bij het zien van een linkprofiel wat er wel en niet moet gebeuren. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat niet iedereen de ervaring heeft om direct met linkbuilding aan de slag te gaan. Daarom bieden wij graag de mogelijkheid tot een linkbuilding scan. Een linkbuilding scan biedt een duidelijke en professionele kijk in de huidige situatie van jouw linkprofiel en zie direct de kansen voor jouw website.

De voordelen van een linkbuilding scan

Een linkbuilding scan geeft een kijkje in je linkprofiel. Maar waarom zou je een linkprofiel laten uitvoeren? En wat zijn de voordelen hiervan? Allereerst biedt een linkbuilding scan een inzicht in de link kwaliteit van de inkomende links. De scan identificeert of de inkomende links relevant en schadelijk voor je website zijn. Ook brengt een linkbuilding scan een waardevol inzicht in de kansen van de linkstrategie. Door te evalueren hoe jouw outreach-inspanningen presteren en welke factoren bijdragen aan het succes van jouw linkbuilding, kun je jouw strategie verfijnen en optimaliseren. Dit leidt tot een hogere respons- en conversie ratio en uiteindelijk tot een versterkt linkprofiel. Als laatste zorgt de scan voor oplossingen voor de link problemen. De broken links, redirect fouten en schadelijke links worden geïdentificeerd. Door deze problemen aan te pakken, kun je de gezondheid en de kwaliteit van jouw linkprofiel verbeteren, wat gunstig is voor je SEO-prestaties. Wij hebben in het verleden al veel linkprofielen kunnen verbeteren door middel van een linkbuilding scan. Wij zijn ons ervan bewust wat de positieve impact van een linkbuilding scan kan zijn. Wij raden het daarom ook zeer aan om gebruik te maken van deze kans! Je bedrijf zal er een hoop bruikbare kennis mee opdoen op het gebied van linkbuilding en SEO.

Hoe ziet de linkbuilding scan er precies uit?

De linkbuilding scan van Online Linkbuilding Specialist bestaat uit vijf heldere en concrete stappen. Door middel van deze stappen worden de sterktes en zwaktes van jouw linkprofiel door onze experts blootgelegd. Alle links in het linkprofiel worden geanalyseerd en beoordeeld. Je wilt natuurlijk precies weten welke backlinks een goed of slecht effect op het linkprofiel hebben!

Kijkje in het linkprofiel

Om te beginnen wordt het volledige linkprofiel achterhaald. Het overzicht is voorzien van alle backlinks met ankerteksten die naar je website verwijzen. Een sterk linkprofiel zegt onder andere iets over de relevantie en kwaliteit van de backlinks. Des te hoger de kwaliteit van de backlinks, des te sterker is het linkprofiel. Onze linkbuilding scan brengt een duidelijk inzicht in de kwaliteit van het volledige linkprofiel. Zo weet je direct welke backlinks wel en niet voor autoriteit zorgen.

link- structuren en strategieën

De volgende stap betreft de link- structuren en strategieën. Iedere linkbuilding strategie is voorzien van een interne linkstructuur en externe links. Om ervoor te zorgen dat de volledige potentie uit de backlinks, het linkprofiel en de content van de webpagina’s gehaald kan worden zal er een strategie opgesteld moeten worden. Vaak worden de landingspagina’s van verschillende steden in regio’s opgesplitst. De webpagina’s die met elkaar te maken hebben zullen ook onderling linken. De websites met een hoge prioriteit zullen in verhouding over de meeste interne backlinks beschikken. Het is belangrijk de juiste balans te vinden. 

Inkomende link analyse

Nadat wij de volledige interne linkbuilding gecheckt en geanalyseerd hebben is het tijd om de inkomende links te bestuderen. Google waardeert kwalitatieve en relevante backlinks erg hoog. De zoekmachine achterhaalt op deze manier of de content door externe domeinen als bruikbaar of kwalitatief gezien wordt. Wij analyseren de kwaliteit en relevantie van de backlinks. Wanneer een link verwijst naar irrelevante, verouderde of verwijderde content heeft dat een slecht effect op je linkprofiel. Het kost veel moeite en kwalitatief links om dit gat weer dicht te trekken. Daarom doe je er soms verstandig aan om eerst de slechte links te verwijderen en daarna nieuwe links te genereren.

Link prospectie

Het volledige linkprofiel is geanalyseerd. De een-na-laatste stap is om vooruit te kijken. We kijken wat voor backlinks vereist zijn voor jouw linkprofiel. Welke linkpartners sluiten aan op jouw websites en wat is de kwantiteit links die nodig zijn om de doelstellingen te realiseren? De resultaten van onze linkbuilding scan bieden niet alleen een inzicht in de huidige situatie maar ook wat er in de toekomst vereist zal zijn om de doelen te behalen.

Concurrentieanalyse

Ten slotte voeren wij een concurrentieanalyse uit. Door middel van een concurrentieanalyse kunnen wij de strategieën van de beste concurrenten in de markt achterhalen. Deze informatie wordt gebruikt om de linkbuilding strategieën van jouw bedrijf te versterken. Het gaat tenslotte over de strategie van de top concurrenten, dit is in de meeste gevallen een effectieve strategie is. Daarnaast levert de analyse ook inspiratie op voor eventuele linkpartners die veel autoriteit opleveren.

Wat kan een kwalitatief linkprofiel voor jouw bedrijf betekenen?

Linkbuilding is een zeer moeilijke taak die over het algemeen veel tijd, moeite en kennis vraagt om goed uitgevoerd te kunnen worden. Desondanks is linkbuilding de investering die het je bedrijf kost dubbel en dwars waard. Een sterke linkstrategie en kwalitatief linkprofiel kunnen een grote betekenis hebben voor de “business development” van je bedrijf. Wanneer je bedrijf zich in de topposities van de Google SERPs met een hoog zoekvolume bevindt, dan levert dit jouw bedrijf veel naamsbekendheid, leads en uiteindelijk omzet op. Zorg ervoor dat je optimaal gebruik maakt van het internet, wij van Online Linkbuilding Specialist helpen je graag met het vindbaar maken van je onderneming!

Hoe de experts van Online Linkbuilding Specialist te werk gaan

Wij weten bij Online Linkbuilding Specialist als geen ander welke mogelijkheden het internet biedt voor bedrijven. Zowel op de consumentenmarkt als op de B2B markt zijn er ontzettend veel mogelijkheden om je bedrijf een autoriteit op het internet te maken. Niet alleen is het bereik veel groter, ook is de drempel voor potentiële klanten kleiner om contact te maken met jouw organisatie. Onze experts streven elke dag naar het beste resultaat voor onze klanten. Wij maken gebruik van onze zeer ruime ervaring en laten er een zeer effectieve en vakkundige werkwijze op na. Zo streven wij er iedere dag naar om de beste resultaten voor onze klanten te boeken zodat zij hun optimale potentie kunnen bereiken! Onze experts staan te popelen om ook jou verder te helpen. Maak kennis met en laat een linkbuilding scan uitvoeren om de mogelijkheden van jouw bedrijf te achterhalen!

Een professioneel en vrijblijvend advies

De linkbuilding scan van Online Linkbuilding Specialist geeft een zeer duidelijk inzicht in de kansen voor jouw linkprofiel en strategie. Het optimaliseren van jouw linkbuilding activiteiten zal er in de toekomst toe leiden dat jouw website makkelijker gevonden kan worden, meer verkeer genereert en een hogere conversie realiseert. Ons specialisme reikt verder dan alleen linkbuilding. Onze experts helpen je graag verder met het optimaliseren van je content, webpagina’s en on-page zoekmachine optimalisatie. Voor een bedrijf met een beginnend linkprofiel en weinig ervaring op het gebied van linkbuilding zorgen onze specialisten voor een volledig van de grond afgestelde linkstrategie met een waterdicht en sterk linkprofiel. Op deze manier kun je optimaal voorbereid de strijd met de concurrentie aan!

Na het uitvoeren van een linkbuilding scan voorzien onze experts je graag van professioneel en vrijblijvend advies op het gebied van linkbuilding. Wij zetten graag de eerste stap voor een goede samenwerking en laten je graag kennis maken met de gedrevenheid van onze specialisten. 

Onze linkbuilding specialisten helpen je graag verder!

Zou je graag een linkbuilding scan uit laten voeren of weet je niet zo goed waar je moet beginnen met linkbuilding? Online Linkbuilding Specialist helpt je graag verder! Maak kennis met ons specialisme en krijg door middel van een linkbuilding scan een vrijblijvend advies over je linkprofiel, dan kun je zelf beslissen of je in de toekomst kiest om linkbuilding uit te besteden. Wij vinden het ontzettend gaaf om samen met onze klanten de top te bereiken. Een goede en fijne samenwerking is daar naar onze mening een onwijs belangrijk onderdeel van!

Contactinformatie

Doe de SEO scan

Doe de GRATIS SEO scan en ontdek hoe u uw business kan verbeteren!

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 – 18:00

za & zo: 12:00 – 16:00

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.