Werkwijze2019-05-28T10:01:26+00:00

Werkwijze

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Werkwijze

Linkbuilding blijft een geheel apart deel van zoekmachine optimalisatie. Toch dient het om echt succesvol te zijn geheel in lijn te staan met de content op de website. Om dit te kunnen bewerkstelligen, hanteert Online Linkbuilding Specialist een unieke aanpak, waarmee op een duurzame manier meer autoriteit voor uw website of webshop wordt gemaakt. Wij geven uw website de power om met de grootste online partijen mee te kunnen concurreren. Hoe wij te werk gaan? U leest het hieronder.

Intake/introductie

Allereerst is het zaak om uw case in kaart te brengen en uw wensen te achterhalen. Telefonisch, op kantoor of op locatie voeren we dan ook een uitgebreid intakegesprek met u, waar u ons leert kennen en wij meer inzicht kunnen krijgen in uw bedrijf en uw branche.

Onderzoek/Plan van Aanpak

Wanneer er een concreet beeld is van uw case, krijgt u een vaste linkbuildingspecialist aangewezen, die uw markt in zal duiken. Wie zijn de grootste partijen in uw branche? Wat doen zij goed en wat niet? Welke mogelijkheden liggen er binnen de markt? Hoe staat u er momenteel voor (nulmeting) en wat is er nodig om de grootste partijen binnen de markt te kunnen verslaan (doelstelling)?

Deze vraagstukken krijgen een uitgebreid antwoord in het plan van aanpak, waarin we verder uitweiden over onze werkzaamheden en uw case nogmaals formuleren.

Uitvoering

Wanneer het plan eenmaal goedgekeurd is, kunnen we beginnen met de uitvoering. Hierin onderzoeken wij alle mogelijkheden op de markt en stellen we een concrete lijst van plekken en partijen om te benaderen op. De mogelijkheden worden in een overzicht gezet, inclusief waardes, bestemde URL, anchorteksten, follow/nofollow en IP-adres. Wanneer het bestand door u wordt goedgekeurd, worden de partijen gefaseerd benaderd, voor een natuurlijke groei in autoriteit. Dit proces zal herhaaldelijk plaatsvinden, daar er zich altijd nieuwe mogelijkheden aandienen.

Monitoring

Wij zouden geen linkbuilding specialisten zijn als we de boel niet scherp in de gaten houden en de aanpak blijven optimaliseren. Om deze reden worden de resultaten scherp in de gaten gehouden en wordt de aanpak waar nodig bijgesteld, voor maximaal resultaat. Uiteraard houden we u uitgebreid op de hoogte door middel van diverse rapportages en overzichten.

Waarom u kiest voor de Linkbuilding Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?