Kennisbank
cubes

Een linkbuilding bureau voor de ideale strategie!

Je hebt zelf al geprobeerd de linkbuilding van jouw site te doen. Dit mocht helaas niet baten. “Je moet je linkbuilding uitbesteden aan een linkbuilding bureau!”, dit heb je nu al vaker gehoord. Je zou dit wel willen doen, maar wat doet een linkbuilding bureau nu eigenlijk? Wat kunnen zij voor jou betekenen? Wij zijn dé linkbuilding specialist en zullen dieper ingaan op deze vragen, en meer. Lees dus snel verder!

Waarom een linkbuilding bureau inschakelen

Voor Google is een linkstructuur een hele belangrijke factor. Als jouw site een goede linkstructuur heeft, dan scoor je beter in Google. Een linkbuilding bureau houdt zich hier dan ook voornamelijk mee bezig. Zij zullen ervoor zorgen dat jij zo hoog mogelijk in het Google algoritme terecht komt. De algemene naam hiervoor is SEO. Dit staat voor Search Engine Optimalisation. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel hiervan. Zonder linkbuilding zal je veel moeilijker bovenaan komen dan wanneer je dit wel gebruikt. Met betrouwbare links naar jouw website en een gedegen linkbuilding strategie zal ons marketing bureau, SAM online marketing, als linkbuilding specialist je helpen goed te scoren in Google. Neem dus snel contact met ons op of doe de gratis linkbuilding scan! Lees voor meer informatie hieronder nog even verder.

Hoe wij als linkbuilding bureau werken

Wanneer jij een samenwerking met ons aangaat, doen wij een grondige analyse. In het intakegesprek zullen we namelijk kijken naar jouw bedrijf, de branche waar je in werkt, de wensen die jij hebt en zullen we de gehele case in kaart brengen. We beginnen altijd eerst bij het begin, jouw website op dit moment. Er wordt gekeken naar wat voor structuren je al hebt. Maar er wordt ook zeker gekeken naar wat je nog mist of wat er beter kan. Daarnaast onderzoeken we natuurlijk hoe jouw concurrentie het doet en wat er beter kan ten opzichte van die concurrenten. Dit bespreken we altijd met jou. We werken altijd structureel volgens een plan van aanpak. Deze zullen we ook met jou delen zodat jij weet waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. Zo zal je nooit voor verrassingen komen te staan. 

Maar na het hele proces is het nog niet klaar. We doen namelijk ook aan monitoring! Zodra we alles aangepast hebben blijven wij als echt linkbuilding specialisten de site in de gaten houden. Zo komen we altijd tot het beste resultaat en halen we er alles uit wat erin zit. Wij zullen jou op de hoogte houden met rapportages en overzichten. Je blijft altijd op de hoogte van onze waarnemingen. Ook wanneer we het nodig vinden om iets aan te passen. Je linkbuilding uitbesteden is dus helemaal niet zo een slecht idee! Wil je onze werkwijze stap voor stap zien? Neem dan even een kijkje op die pagina!

Wat maakt een linkbuilding bureau betrouwbaar

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien zijn er veel linkbuilding bureaus. Maar wat maakt een linkbuilding bureau nu betrouwbaar? Er zijn verschillende factoren waar je naar kan kijken als het hierom gaat. Een daarvan is natuurlijk ervaring. Hoe meer ervaring, hoe beter een linkbuilding bureau weet wat ze aan het doen zijn. Ze zouden ook veel bereik en engagement moeten hebben. Door alle voorgaande klanten zou je veel connecties moeten hebben. 

Wat ervaring betreft zou een betrouwbaar linkbuilding bureau ook niet meer moeten doen aan A-B linkruils. Dit is een wat oude methode die niet meer werkt. Nu wordt de ABC-methode eigenlijk alleen nog maar gebruikt. Daarnaast zouden er geen links van andere websites op jouw site geplaatst moeten worden. Dan wordt er in principe gebruik gemaakt van jouw website. Deze linkbuilding bureaus zijn vanzelfsprekend niet betrouwbaar! Een bureau moet transparant zijn in wat ze doen. Zo weet jij wat er met jouw site gebeurd en hoe zij te werk gaan. Je weet wanneer je wat kan verwachten.

Met ons linkbuilding bureau kom je verder

Staat jouw site dus veel te ver, van in ieder geval die top 10, in het Google algoritme? Ons linkbuilding bureau optimaliseert jouw site! Met verschillende strategieën zorgen onze linkbuilding specialisten ervoor dat jouw site veel populairder wordt dan ooit tevoren. Naast dat je hoger komt te staan in het algoritme van Google kunnen wij ook zorgen voor betere content van jouw website. We kunnen het van alle kanten optimaliseren waardoor de bezoekers van jouw website binnen zullen stromen! Je linkbuilding uitbesteden doe je bij ons. Dus wacht niet langer en neem snel contact met ons op! Doe anders een gratis linkbuilding scan en kom erachter hoe jouw site er op dit moment voorstaat. 

Contactinformatie

Doe de SEO scan

Doe de GRATIS SEO scan en ontdek hoe u uw business kan verbeteren!

Openingstijden

ma t/m vr: 09:00 – 18:00

za & zo: 12:00 – 16:00

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.